Accident grav în Argeş. Doi pietoni au fost loviţi de un şofer băut şi fără permis

Doi pietoni au fost grav răniţi, luni seară într-un accident rutier produs în judeţul Argeş şi provocat de un şofer beat şi al cărui permis de conducere fusese suspendat.

06 nov. 2017, 18:18
Accident grav în Argeş. Doi pietoni au fost loviţi de un şofer băut şi fără permis

Accidentul a avut loc pe drumul naţional 65 A, în localitatea argeşeană Miroşi.

Potrivit primelor cercetări făcute la fata locului, un şofer în vârstă de 39 de ani din Piteşti a lovit doi pietoni care mergeau pe marginea drumului, în aceeaşi direcţie de deplasare.

În urma impactului, unul dintre pietoni, o femeie, a intrat în stop cardio-respirator, iar la ora transmiterii acestei stiri paramedicii de la SMURD îi fac manevre de resuscitare. Cel de-al doilea pieton, un bărbat, are leziuni la picioare.

Poliţiştii au constatat că şoferul care a produs accidentul este sub influenţa alcoolului. Surse judiciare au declarat că bărbatul are permisul de conducere suspendat, după ce în urmă cu câteva săptămâni a fost prins beat la volan.

El le-a spus poliţiştilor că fusese în vizită la niste rude. Bărbatul a fost dus la spital pentru recoltarea de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, după care va fi dus la poliţie pentru audieri.

Citeşte şi ACCIDENT TERIBIL în Capitală. Un taxi a intrat într-un grup de muncitori care lucrau la carosabil