ACCIDENT GRAV în Argeş. O dubă s-a ciocnit cu un autoturism: Un mort şi doi răniţi

O persoană a murit și alte două au fost rănite, miercuri, după ce o dubă care transporta produse de panificație la magazine a intrat pe contrasens, în localitatea argeșeană Budeasa, și s-a ciocnit cu un autoturism.

31 aug. 2016, 12:26
ACCIDENT GRAV în Argeş. O dubă s-a ciocnit cu un autoturism: Un mort şi doi răniţi

Şoferul unei dube care transporta produse de panificație la magazine a intrat pe contrasens, în localitatea argeșeană Budeasa, și a lovit în plin un autoturism în care se aflau doi frați din Mălureni.

Mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș (ISU) și ale Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș au ajuns la fața locului.

„Am intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială cu apă și spumă și două echipaje SMURD, unul de prim ajutor și unul de terapie intensivă mobilă. Două persoane au fost descarcerate de către colegii mei, respectiv șoferul și pasagerul din autoturism. E vorba despre doi frați, de 24 și 23 de ani. Din păcate, șoferul a fost declarat mort. Fratele acestuia a fost transferat cu echipajul de terapie intensivă mobilă la Spitalul Județean Argeș. Șoferul din dubă este transportat cu echipajul SMURD la spital”, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al ISU Argeș, Mădălina Epure.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, Mădălin Zamfir, a declarat, la rândul său, că în acest caz a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

Citeşte şi ACCIDENT MORTAL în Gorj. Un bărbat a plonjat cu maşina în Gilort