Accident grav în Argeș. O mașina care a derapat a rupt un stâlp şi un gard şi s-a răsturnat în curtea unei gospodării. Două persoane sunt rănite

Șoferul unui autoturism care circula pe drumul naţional 7C, în judeţul Argeş, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar maşina a ieşit de pe şosea, a rupt un stâlp din beton şi un gard, răsturnându-se în curtea unei gospodării. În urma evenimentului, două persoane au fost rănite. Accident cu trei răniți în Argeș. O mașină a rupt un stâlp şi un gard, răsturnându-se în curtea unei case.

24 ian. 2024, 15:47
Accident grav în Argeș. O mașina care a derapat a rupt un stâlp şi un gard şi s-a răsturnat în curtea unei gospodării. Două persoane sunt rănite

Două persoane au fost rănite, miercuri, după ce autoturismul în care se aflau a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat într-o curte, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş. Accidentul s-a produs pe DN 7C, în localitatea Merişani.

„Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş s-a stabilit că un bărbat de 51 de ani, din Băiculeşti, care conducea un autoturism pe DN 7C, din direcţia Curtea de Argeş către Piteşti, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă, intrând într-un stâlp de electricitate şi în gardul unui imobil, răsturnându-se pe plafon, în curtea unei gospodării”, se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş.

Două persoane, şoferul şi o femeie de 49 de ani, pasageră în autoturism, au fost rănite şi au fost transportate la spital.

„Echipajele SMURD şi SAJ au preluat şi transportat la spital două persoane. A fost vorba despre un bărbat preluat de către echipajul SAJ şi o femeie cu vârsta de 49 de ani, care prezenta răni în zona capului şi a fost preluată de către paramedicii SMURD”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.