Accident grav în Argeş: Două femei însărcinate au murit, o altă gravidă e în comă. Bebeluşii lor au decedat. Alţi 2 copii sunt răniţi

Tragedie de nedescris în urma accidentului petrecut în vineri dimineață pe un drum din judeţul Argeș. Două femei gravide și bebelușii din pântecele lor au pierit. Și acesta nu e bilanțul complet. A murit și bebelușul unei gravide care a supraviețuit, dar este şi ea în stare gravă, în comă. Alți doi copii au fost răniți și transportați la spital. 

24 aug. 2018, 06:30
Accident grav în Argeş: Două femei însărcinate au murit, o altă gravidă e în comă. Bebeluşii lor au decedat. Alţi 2 copii sunt răniţi

UPDATE: Două dintre gravide şi bebeluşii lor nenăscuţi au murit în urma accidentului teribil din Argeş. A treia femeie însărcinată în 8 luni este în comă la spital. Din nefericire şi bebelușul ei a murit. Medicii au reușit cu greu să o salveze pe femeia căreia i se oprise inima.

Tragedia s-a petrecut la Călineşti după ce șoferul unui mașini a vrut să întoarcă fără să se asigure. S-a izbit din plin cu o altă mașină și calvarul s-a declanșat. 9 victime au fost prinse în fiarele autoturismelor: este vorba despre patru femei, trei dintre ele fiind însărcinate, doi copii şi trei bărbaţi. Potrivit ISU Argeş, una dintre femeile însărcinate a intrat în stop cardio-respirator. Medicii au resuscitat-o, iar inima femeii a început să bată din nou. Din păcate, bebeluşul din pântecele ei a murit. Celelalte gravide au murit la spital.

Răniţii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Piteşti. Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz.

Cu puţin timp înainte de producerea accidentului, un alt incident a avut loc tot în judeţul Argeş. În urma impactului, două persoane au fost rănite grav.