ACCIDENT GRAV în Bacău: Două persoane au fost rănite grav şi trei maşini au fost avariate

Doi bărbaţi au fost grav răniţi, iar trei maşini avariate în urma unui accident de circulaţie produs pe DN 2 în zona localităţii băcăuane Faraoani.

04 feb. 2014, 17:13
ACCIDENT GRAV în Bacău: Două persoane au fost rănite grav şi trei maşini au fost avariate

Victimele, în vârstă de 52, respectiv, 57 de ani, au fost transportate cu ambulanţe la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău pentru îngrijiri medicale, potrivit Agerpres.

Primele cercetări efectuate la faţa locului de poliţiştii rutieri relevă faptul că în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 2, spre municipiul Bacău, în afara localităţii Faraoani, şoferul Constantin Z., în vârstă de 48 de ani, din comuna Parava, nu a păstrat o distanţă regulamentară şi a intrat în coliziune cu autoturismul care circula în faţa sa, condus de Iosif P. de 52 de ani, din localitate.

„În urma respectivului impact autoturismul condus de bărbatul de 52 de ani a fost proiectat pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de Virel S., de 57 de ani, din Botoşani. De asemenea, un alt autoturism, la volanul căruia se afla Radu A., de 30 de ani, din Bucureşti, pentru a evita impactul, a pătruns pe contrasens şi a ieşit în afara părţii carosabile. În urma evenimentului, conducătorii auto de 52 şi 57 de ani au suferit răni fiind transportaţi la spital”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău, inspector principal Narcisa Butnaru.

Potrivit acesteia, „cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul”.

CITEŞTE ŞI: Accident de circulaţie GRAV în Maramureş din cauza POLEIULUI