Accident grav în Bacău. O persoană a murit pe loc, iar alte trei au fost rănite

Un accident grav a avut loc, marţi seară, într-o localitate din judeţul Bacău. O persoană a murit pe loc, iar alte trei au fost rănite după ce două maşini s-au ciocnit.

12 iul. 2022, 23:32

Accident grav în Bacău. Tragedia s-a petrecut pe DN11, în localitatea Sănduleni. Şoferul unui autoturism a murit pe loc după ce maşina sa s-a ciocnit cu un alt autoturism.

Accident grav în Bacău. Printre victime se află şi un fost primar

Citeşte şi Un nou accident foarte grav. Plan roşu de intervenţie la Vaslui: Update: 3 morţi, 2 copii în stare critică şi 5 răniţi

Potrivit primelor informaţii, una dintre victime ar fi fostul primar al comunei, care a rămas încarcerat în una dintre mașini. La locul accidentului au intervenit pompierii cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi unul de descarcerare, iar în sprijin au venit două ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

„Şoferul unei dintre maşini a decedat, o victimă a fost preluată de SMURD şi două victime au fost preluate de Serviciul de Ambulanţă Judeţean”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Oamenii legii au deschis dosar pensal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă şi fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Citeşte şi Accident grav în Bucureşti. Un şofer a murit pe loc după ce s-a lovit cu maşina de un autobuz STB