Accident grav în Bacău. Un copil care cerşea într-o intersecţie a fost lovit de o maşină condusă de un şofer băut

Un copil de 11 ani, din judeţul Neamţ, care cerşea într-o intersecţie din Bacău, a ajuns cu ambulanţa la spital după ce a fost lovit de o maşină condusă de către un şofer cu o alcoolemie de 0,54 la mie. Conducătorul auto va fi cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

27 feb. 2017, 18:14
Accident grav în Bacău. Un copil care cerşea într-o intersecţie a fost lovit de o maşină condusă de un şofer băut

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, accidentul s-a petrecut pe bulevardul Ştefan cel Mare, în apropiere de intersecţia cu strada Mioriţa, după ce copilul de 11 ani, care se afla la cerşit în zonă, a fost lovit cu maşina pe carosabil de un tânăr de 25 de ani, din municipiul Bacău. Căzut pe asfalt, băiatul a fost rănit, fiind transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, unde a rămas internat.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,54 mg/litru alcool pur în aerul expirat. În consecinţă, tânărul de a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Gabriela Ciobanu, potrivit news.ro.

Poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele şoferului pentru pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

Citeşte şi Accident spectaculos în Bistriţa, surprins de camerele de supraveghere VIDEO