Accident grav în Belgia. Un TIR înmatriculat în România, în flăcări pe o autostradă VIDEO

TIR înmatriculat în România, în flăcări pe o autostradă din Belgia. Incendiul puternic a izbucnit în urma unui accident în care au fost implicate trei camioane. Un şofer din Marea Britanie a murit, iar un altul a fost grav rănit, presa belgiană nu precizează însă naţionalitatea acestuia.

06 mai 2014, 05:47
Accident grav în Belgia. Un TIR înmatriculat în România, în flăcări pe o autostradă VIDEO

Accidentul a avut loc pe autostrada E40, dintre Gand şi Bruxelles. Din motive încă necunoscute, trei camioane s-au ciocnit, iar în urma impactului, a izbucnit un incendiu puternic, potrivit România TV.

Am văzut că al doilea camion a intrat în celelalte două. Am ieşit din maşină ca să văd accidentul. A izbucnit un incendiu, iar după un moment s-au auzit explozii„, a declarat un martor ocular.

Camionul condus de şoferul român era încărcat cu policlorură de vinil (PVC), care poate fi periculoasă în caz de incendiu. Autorităţile au intervenit rapid şi au dat asigurări că nu s-au degajat substanţe toxice.

În urma accidentului, zeci de şoferi au rămas blocaţi pe autostradă. Circulaţia a fost redeschisă total abia după 10 ore.

CITEŞTE ŞI: Accident spectaculos în China: Un camion a fost pur şi simplu „DECAPITAT”