Accident grav în Bistriţa-Năsăud: Cinci persoane rănite, dintre care una grav

Un accident rutier în urma căruia cinci persoane au fost rănite, una dintre ele fiind în stare gravă, s-a produs, luni după-amiază, în judeţul Bistriţa-Năsăud. Victimele se aflau într-o autoutilitară al cărei şofer a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens unde a lovit un cap de pod.

15 aug. 2016, 15:41
Accident grav în Bistriţa-Năsăud: Cinci persoane rănite, dintre care una grav

Un accident rutier s-a petrecut în urmă cu câteva momente în localitatea Urmeniș. Cinci persoane sunt rănite, una dintre acestea fiind în stare mai gravă. Se pare că un microbus s-a răsturnat după ce a intrat în coliziune cu un cap de pod. La fața locului s-au deplasat echipaje SMURD de descarcerare de la Sărmaș și un echipaj cu medic – de la Reghin. În mașină erau cinci persoane, trei dintre acestea fiind transportate la spital în județul Mureș.

Martorii spun că oamenii care se aflau în apropiere ar fi încercat să extragă ei persoana care se afla între fiarele contorsionate ale mașinii, înainte de sosirea echipajelor specializate.

„Din primele verificări a rezultat faptul că în localitatea Urmeniș, un bărbat de 59 de ani din Reghin, în timp ce conducea un microbus pe direcția de mers Cluj-Reghin, a pătruns pe contrasens după care a ieșit în afara părții carosabile unde a colizionat un cap de pod. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

Poliția continuă cercetările în acest caz.

Vezi si: Accident GRAV pe trecerea de pietoni în Capitală. Un bărbat şi soţia sa însărcinată au murit. Şoferul vinovat a decedat la spital