ACCIDENT GRAV în Bistriţa-Năsăud. O persoană a murit şi alta a fost rănită VIDEO

Un accident cumplit s-a produs într-o localitate din Bistriţa-Năsăud. Un şofer a depăşit linia continuă şi s-a izbit puternic de un autoturism care venea din sens opus. Bărbatul a murit pe loc, iar şoferul din maşina care circula regulamentar a fost şi el rănit, informează România TV.

09 aug. 2016, 14:30
ACCIDENT GRAV în Bistriţa-Năsăud. O persoană a murit şi alta a fost rănită VIDEO

Accidentul s-a produs pe Drumul Naţional 17, în localitatea Coldău. Şoferul de 48 de ani a ignorat semnele rutiere şi a depăşit în pantă, dar s-a izbit violent de o altă maşină care venea din sens opus.

În urma impactului, bărbatul a rămas încarcerat şi a fost scos cu greu din maşina distrusă complet. A fost solicitat şi un elicopter SMURD care să transporte victima la un spital din Târgu Mureş.

Citeşte şi Încă un român, victima unui grav accident rutier în Italia VIDEO

Rănile şoferului au fost însă extrem de grave, iar organismul i-a cedat înainte de a fi preluat de ambulanţă.

„Pacientul a fost găsit inconştient, cu politraumatism, sever, în stop cardiorespirator. A fost preluat de la locul acccientului, am încercat să facem un transfer la Târgu Mureş, dar din păcate a reintrat în stop cardiorespirator. Am resuscitat pacientul, din păcate, declarăm decesul”, a spus unul dintre medicii prezenţi la locul accidentului.

Şi şoferul maşinii care circula din sens opus a fost rănit, însă din fericire, este în afara oricărui pericol.

Citeşte şi Accident cumplit la Băile Herculane. Trei persoane au murit, două sunt grav rănite