Accident grav în Botoşani. Un copil a fost rănit după ce căruţa în care se afla a fost lovită de o maşină VIDEO

Un accident grav a avut loc sâmbătă seară într-o localitate din Botoşani. Un copil de cinci ani a fost grav rănit după ce căruţa în care se afla s-a izbit de o maşină. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat.

08 mai 2016, 05:13
Accident grav în Botoşani. Un copil a fost rănit după ce căruţa în care se afla a fost lovită de o maşină VIDEO

Accidentul a avut loc în localitatea Orăşeni Deal, pe drumul ce face legatura cu satul Baiceni. Copilul era în căruţă împreună cu bunicul său care, era în stare de ebrietate. Bătrânul povesteşte că s-a dat jos ca să strângă frâna, dar caii s-au speriat şi au luat-o la fugă pe drum.

„Am oprit caruta si ca sa nu se duca la vale am zis sa pun piedica. S-a speriat (n.red. calul) de o punga si a luat-o la deal. Nu l-am mai ajuns din urma. A mers mult ca s-a speriat”, a povestit bunicul copilului, care a adaugat ca venea cu acesta de la Manastirea Doamnei, potrivit stiribotosani.ro.

Căruţa a ajuns pe contrasens, unde s-a izbit de o maşină care venea din sens opus. Şoferul acesteia spune că nu a avut cum s-o mai evite. În urma impactului, copilul a fost aruncat din căruţă şi a suferit mai multe traumatisme. El a fost dus de urgenţă cu ambulanţa la spital.

Citeşte şi Imagini de infarct pe şosea, în Harghita. O căruţă este spulberată de o dubă VIDEO