Accident grav în Bucureşti după ce doi şoferi s-au luat la întrecere VIDEO

Ciocnire violentă între două autoturisme, vineri noaptea, pe Şoseaua Pantelimon. Ambele maşini implicate au rămas blocate pe linia de tramvai, una dintre ele cu roţile în sus. Cel puţin unul dintre şoferi a ajuns la spital.

14 dec. 2019, 06:57

Ciocnire violentă în Bucureşti. Acccidentul s-a petrecut pe şoseaua Pantelimon din Capitală, chiar în dreptul Spitalului Sfântul Pantelimon. Martorii au păreri împărţite: unii spun că cele două maşini s-ar fi luat la întrecere, alţii că nu au avut loc din cauza refugiului staţiei de tramvai. Iar alţii cred că era un conflict între cei doi şoferi.

Cert este că ambele autoturisme au rămas blocate pe linia de tramvai, unul dintre ele cu rotile în sus. Ambii şoferi au primit îngrijiri medicale, însă unul dintre ei a fost transportat la spital din cauza rănilor mai grave. 

Ciocnirea a distrus chiar şi una dintre camerele de supravghere, dar şi o parte din balustrada de protecţie de la refugiul staţiei de tramvai. Angajaţii STB au fost nevoit să o taie cu flexul.

Din fericire circulaţia tramvaielor nu a fost afectată, din cauza orei înaintate, când acestea nu mai circulă. Tot accidentul a fost înregistrat de către camerele de supraveghere, iar anchetatorii urmează să stabilească ce s-a întâmplat cu exactitate.