ACCIDENT GRAV în Pipera. REGELE IMOBILIARELOR din Ilfov, UCIS de tren VIDEO

O maşină a fost lovită de tren la trecerea de cale ferată, pe Şoseaua Petricani la ieşirea din Capitală spre Pipera, judeţul Ilfov. În urma impactului, şoferul autoturismului şi-a pierdut viaţa. Maşina era condusă de omul de afaceri Nae Nicolae, supranumit şi regele imobiliarelor din Ilfov. 

17 iul. 2013, 08:03

O persoană a murit după ce autoturismul pe care-l conducea a fost lovit de un tren pe Şoseaua Petricani, judeţul Ilfov. Din primele informaţii rezultă că şoferul, aflat la volanul unui autoturism Bentley, mergea dinspre Bucureşti spre Pipera, judeţul Ilfov. Persoana decedată este Nae Nicolae, regele imobiliarelor din Ilfov, finanţatorul echipei de fotbal de Ştefăneşti (Liga a III-a, Seria a III-a), prieten cu Gigi Becali şi finul lui Sergiu Sechelariu, fost secretar de stat. Potrivit România TV, victima ar fi şi naşul de cununie al lui Adrian Minune.

Şoferul nu a respectat semnalele acustice şi luminoase de la trecerea de cale ferată, a depăşit colana de maşini şi a trecut cu autoturismul pe lângă barierele coborâte. 

Mecanicul de locomotivă a declarat că trenul avea în jur de 110 km/h şi că nu a putut evita impactul.

Adrian Marin, purtătorul de cuvânt ISU Bucureşti, a declarat la România TV că maşina a fost distrusă în proporţie de 90%. Autoturismul a fost târât de tren aproximativ 500 de metri, iar trupul victimei a fost pur şi simplu aruncat din maşină.

La locul accidentului au ajuns o maşină de descarcerare, SMURD-ul şi o autospecială de stingere.

Circulaţia rutieră în zona producerii accidentului nu a fost oprită, dar traficul a fost îngreunat.

Traficul feroviar a fost închis pe ruta Bucureşti Băneasa – Pantelimon timp de mai multe ore, a anunţat CFR SA.

Soţia şi fiica lui Nae Nicolae au aflat despre moartea omului de afaceri în străinătate. Acestea sunt în Israel, acolo unde fiica afaceristului se trata de o boală gravă. Cele două vor reveni astăzi în ţară.