Accident grav în Bucureşti. Un tramvai a deraiat şi a intrat într-o maşină. Şoferul este în COMĂ FOTO

Un accident grav s-a produs, luni după-amiază, în zona Piața Victoriei din Capitală, după ce un tramvai care încerca să intre la depou a lovit un autoturism. Şoferul autoturismului a rămas încarcerat şi o tânără de 18 ani a fost rănită uşor.

04 apr. 2016, 16:33

Accidentul s-a produs în jurul orei 18.30, pe linia tramvaiului 1, pe sensul spre Ştefan cel Mare, la intersecţia Bulevardului Iancu de Hunedoara cu strada Mexic. Tramvaiul trebuia să meargă drept pe linie, însă la intersecţia cu strada Mexic a ajuns în partea stângă a drumului şi a lovit o maşină care circula din sens opus, apoi o altă maşină nu a mai putut opri şi a intrat în tramvai.

Prima maşină a fost prinsă în partea stângă sub tramvai, iar şoferul a rămas încarcerat. Acesta a fost scos în comă, fiind intubat de echipajul SMURD şi dus la Spitalul Floreasca, a declarat pentru News.ro coordonatorul SMURD Bucureşti, dr. Bogdan Opriţa.

O tânără aflată în aceeaşi maşină, pe scaunul din dreapta şoferului, a fost rănită în accident, dar a ieşit singură din autovehicul, fiind transportată la Spitalul Floreasca pentru investigaţii medicale.

„Din primele verificări, se pare că un tramvai care făcea stânga să intre în depou a sărit de pe șine și a lovit o mașină. Erau două victime din autoturism — o fată de 18 ani, rănită ușor, și încarcerat, rănit grav, șoferul autovehiculului”, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Ovidiu Munteanu.