Accident grav în Buzău. Două persoane au murit după ce un autoturism cu volan pe dreapta a derapat într-o curbă VIDEO

Accident tragic şi inexplicabil sâmbătă noapte, în judeţul Buzău. Două persoane şi-au pierdut viaţa şi o a treia a fost rănită, după ce maşina cu volan pe partea dreaptă în care se aflau a derapat într-o curbă.

06 ian. 2019, 06:56
Accident grav în Buzău. Două persoane au murit după ce un autoturism cu volan pe dreapta a derapat într-o curbă VIDEO

Maşina a lovit succesiv un copac, mai multe podeţe, a zburat prin aer câţiva metri şi a aterizat cu roţile în sus în curtea unei case, scrie stirileprotv.ro. Doi dintre ocupanţi au murit pe loc. Accidentul s-a petrecut pe un drum local, total necirculat la acea oră.

Maşina, cu volan pe dreapta, era condusă de un tânăr de 28 de ani. Recent întors în ţară, băiatul a vrut să-şi scoată prietenii la o plimbare. După miezul nopţii însă, în localitatea Grăjdana, şoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă, a lovit un copac, mai multe podețe de pe marginea drumului, iar apoi a zburat prin aer câţiva metri şi s-a oprit în curtea unei case.

Citeşte şi Accident grav pe DN 26. Un bărbat a murit în urma coliziunii a 3 maşini

„Când am ieşit, era roata asta aici în drum şi numai ţăndări tot drumul… Eu nici nu am ştiut că mașina e zburata acolo peste gard, a zburat peste gard, nu vedeţi că a trecut prin salcâmii ăia nici nu a atins”, spune unchiul șoferului.

După saltul peste gard, maşina a aterizat cu rotile în sus, iar bucăţi din croserie au fost împrăştiate pe asfalt. Şoferul şi pasagerul din stânga, un bărbat de 47 de ani, au murit pe loc. Singurul care a scăpat cu viaţa este un tânăr de 20 de ani, aflat pe bancheta din spate. Acesta a fost transportat la spitalul de urgenţă din Buzău.

Subcomisar Gheorghe Colăcel, IPJ Buzău: „Nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a intrat în coliziune cu un cap de pod şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Din accident au rezultat două persoane decedate şi un rănit.”

Poliţiştii trebuie să afle dacă maşina mergea cu viteza şi dacă şoferul consumase alcool înainte de a se urca la volan. Pentru a scoate din curte mormanul de fiare în care s-a transformat maşina, a fost adus un buldozer.