Accident grav în Buzău. Opt persoane au fost rănite

Opt persoane, între care trei copii, au fost rănite în urma unui accident rutier produs duminică după-amiază pe DN 2, în judeţul Buzău, şi în care au fost implicate patru maşini.

12 aug. 2018, 13:32
Accident grav în Buzău. Opt persoane au fost rănite

Conform Poliţiei Buzău, accidentul, în care au fost implicate patru maşini, a avut loc în localitatea Cioranca, pe sensul de mers Buzău-Bucureşti, iar la faţa locului au fost trimise două echipaje de poliţie, o ambulanţă SMURD şi cinci ambulanţe de la Serviciul Judeţean.

Purtătorul de cuvânt a mai declarat că, din primele informaţii, accidentul s-a produs pe fondul unei pătrunderi pe sensul opus de mers.

„Din primele verificări efectuate a reieşit că o şoferiţă de 47 ani din Ialomiţa, care conducea un auto pe DN 2 pe direcţia Buzău-Bucureşti, în localitatea Cioranca a efectuat manevra de depăşire şi a pătruns pe sensul opus de mers, unde a acroşat alte două autoturisme care circulau dinspre Bucureşti. În urma impactului, cele două vehicule au fost proiectate pe sensul Buzău-Bucureşti şi au fost colizionate de un alt auto care circula regulamentar”, a mai declarat agentul şef Mihai Drăghiciu.

Traficul rutier a fost îngreunat în urma accidentului, circulându-se alternativ pe sensul Bucureşti-Buzău.

Citeşte şi Accident în lanţ în Constanţa: 7 persoane au fost rănite într-o tamponare în care au fost implicate şase maşini