Accident grav în Călăraşi. Doi bărbaţi au murit după ce au căzut cu maşina într-un canal

Doi bărbaţi au murit, sâmbătă, după ce au căzut cu maşina într-un canal din judeţul Călăraşi, poliţiştii spunând că într-o curbă autoturismul a părăsit carosabilul din cauza vizibilităţii reduse şi a plonjat în apă.

10 nov. 2018, 07:51

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Călărăşi, pompierii au fost solicitaţi să intervină sâmbătă dimineaţa în localitatea Curcani, după ce un autoturism a căzut într-un canal de lângă Balta Curcani, scrie news.ro.

Citeşte şi O fetiţă de 7 ani a fost rănită grav după ce mobila de bucătărie a căzut peste ea. Cum s-a întâmplat nenorocirea

Echipele de intervenţie ajunse la faţa locului au constatat că în autoturismul respectiv se aflau doi bărbaţi, unul de 40 de ani, iar celălalt de 76 de ani. Aceştia erau decedaţi în momentul când cadrele medicale au ajuns la ei, pompierii reuşind să-i scoată din autoturism. Apa în canalul respectiv are o adâncime de aproximativ un metru, a precizat ISU Călăraşi.

Conform Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Călăraşi, în urma primelor verificări, autoturismul respectiv a părăsit DN4 într-o curbă pe fondul vizibilităţii reduse din cauza ceţii şi a plonjat în canalul respectiv. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili toate aspectele care au dus la producerea acestui eveniment.