Accident grav în Capitală. Bărbat spulberat de un vitezoman. IRONIA SORŢII, ce scria pe maşina lui VIDEO

Un bărbat din Capitală a avut parte de un sfârșit îngrozitor. Acesta a murit după ce a fost lovit de o mașină care gonea pe Calea Victoriei. Martorii spun că șoferul se luase la întrecere cu un alt autoturism, circula cu viteză foarte mare și nu l-a văzut pe omul care încerca să traverseze strada. L-a târât mai bine de 15 metri, iar bărbatul a murit după puțin timp la spital.

07 iul. 2016, 05:41

Martorii spun că doi șoferi s-au luat la întrecere și au călcat puternic pedala de accelerație. Unul dintre ei nu l-a văzut pe bărbatul de 45 de ani care încerca să traverseze strada, aproape de trecerea de pietoni.

„Am iesit din bloc, am auzit o bubuitură si atat. O bubuitura si un om care galgaia in sange. Groaznic, baietii au trecut cu mare viteză”, a povestit un martor, potrivit România TV.

Nicio sansa pentru pietonul care incerca sa traverseze strada, a fost izbit din plin de catre masini si tarat mai bine de 15 metri. La locul accidentului se vad urmele impactului care a fost extrem de violent, papucii aruncati la cativa metri de trecere, dar si multe pete de sange pe carosabil.

Victima a suferit un stop cardiorespirator în ambulanță și a murit la puțin timp după ce a ajuns la spital.

Ca o ironie a sortii, „da te vad dar nu imi pasa”, asta scrie pe luneta masinii implicate in accident, iar „felul in care conduc ma sperie si pe mine”, asta spune soferul care a omorat un om.

Șoferul este acuzat acum de ucidere din culpă.

Citeşte şi> Accident GRAV de circulaţie pe DN79. Doi bărbaţi au murit