Accident grav în Capitală. O mașină în care se aflau patru tineri a intrat într-un copac. Medicii au intervenit de urgență

Momente de groază pentru patru tineri. Un accident extrem de grav a avut loc, sâmbătă seară, în Capitală, lângă Muzeul Satului.

16 oct. 2021, 23:23
Accident grav în Capitală. O mașină în care se aflau patru tineri a intrat într-un copac. Medicii au intervenit de urgență

Accident grav în Capitală. Incidentul a avut loc pe sensul către Piața Presei. Un autoturism în care se aflau patru persoane a intrat frontal într-un copac. Două persoane sunt încarcerate.

Accident grav în Capitală. O mașină în care se aflau patru tineri a intrat într-un copac. Medicii au intervenit de urgență

”În jurul orei 22.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Șos. Pavel D. Kiseleff. Din primele informații, conducătorul unui autovehicul în vârsta de 19 de ani care se deplasa pe Șos. Pavel D. Kiseleff dinspre Piața Arcul de Triumf către Piața Presei Libere, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un copac.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto și a celor doi pasageri în vârstă de 16, respectiv 18 ani. Ambii ocupanți au fost transportați la Spitalul Grigore Alexandrescu în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier. La acest moment este restricționat traficul rutier pe Șos. Pavel D. Kiseleff (locală)”, potrivit unui comunicat al Poliției.

Citește și: Un avion românesc s-a prăbușit lângă Milano! Afaceristul Dan Petrescu și fetele unui jurnalist cunoscut, morți în tragedie. Imagini cumplite de la locul accidentului – FOTO

De altfel, un accident grav s-a produs astăzi și pe DN 1. O Dacia Logan a fost spulberată în plin de o autorulotă. Impactul a fost atât de grav încât autoturismul, în care se aflau trei persoane, a fost complet distrus, iar pasagerii au rămas încarceraţi între fiarele contorsionate ale maşinii.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că două autovehicule au fost implicate într-un accident pe DN 1 pe sensul Brașov către Ploiești, la kilometrul 114+650 metri, în zona localității Posada, județul Prahova, în urma căruia patru persoane sunt investigate medical pentru a se stabili dacă necesită transportul la spital. Traficul se desfășoară prin dirijare”, se arată într-o informare a Centrului Infotrafic.

Citește și: Un poliţist aproape în comă alcoolică şi-a ameninţat colegii după ce a făcut accident: „Când ies din puşcărie, vă împuşc pe toţi!”