ACCIDENT GRAV în Capitală: patru oameni au ajuns la spital. Circulaţia tramvaiului 1, BLOCATĂ pe ambele sensuri duminică dimineaţă

Un accident deosebit de grav a avut loc, duminică dimineaţă, chiar în faţa Spitalului Floreasca din capitală. Un taxi şi o dubă s-au ciocnit violent, astfel că patru persoane au ajuns la unitatea medicală de urgenţă. Circulaţia tramvaiului 1 este blocată pe ambele sensuri. 

02 apr. 2017, 06:16
ACCIDENT GRAV în Capitală: patru oameni au ajuns la spital. Circulaţia tramvaiului 1, BLOCATĂ pe ambele sensuri duminică dimineaţă

Potrivit RomaniaTV, un taxi şi o dubă s-au ciocnit fronta, duminică dimineaţă, în apropierea Spitalului Floreasca din Capitală. În urma impactului deosebit de violent, duba a ajuns pe linia de tramvai, iar taxiul a ricoşat pe trotuar.

Toate cele patru persoane din taxi, inclusiv şoferul, au ajuns la unitatea sanitară de urgenţă, după ce un pasager a zburat prin geam şi s-a prăbuşit pe carosabil. 

Şoferul dubei nu a fost rănit, însă a fost dus la spital pentru investigaţii suplimentare.

Circulaţia auto se desfăşoară cu dificultate în zonă, însă circulaţia tramvaielor de pe linia 1 este complet blocată la ora transmiterii acestei ştiri, pe ambele sensuri.

potrivit primelor informaţii de la poliţişti, accidentul ar fi avut loc în urma neacordării de prioritate în mers.