Accident grav în Capitală. Trei persoane au fost rănite, după ce o ambulanţă a intrat într-o staţie de tramvai

Un accident grav a avut loc, vineri dimineaţă, în Capitală. Trei persoane au fost rănite după ce o ambulanţă a intrat într-o staţie de tramvai şi a fost la un pas să se răstoarne.

08 ian. 2021, 09:11
Accident grav în Capitală. Trei persoane au fost rănite, după ce o ambulanţă a intrat într-o staţie de tramvai
Accident grav în Capitală. Trei persoane au fost rănite

Accident grav în Capitală, pe Şoseaua Chitilei. Trei persoane au fost rănite după ce o ambulanţă a intrat într-o staţie de tramvai şi a fost la un pas să se răstoarne.

Potrivit primelor informaţii, ambulanţa se deplasa la o intervenţie, când a încercat să depăşească o maşină şi a intrat într-un refugiu nesemnalizat.

Şoferul ambulanţei va fi operat la un picior.

Accident grav la ieşirea de pe autostrada Bucureşti – Piteşti. Şase persoane au fost rănite după ce o maşină a intrat într-un parapet

Accident înfiorător

la ieşirea de pe autostrada Bucureşti – Piteşti, duminică dimineaţă. La ieşirea de pe A1, lângă Piteşti, şoferul unei maşini a intrat într-un parapet, după ce a pătruns cu viteză într-un viraj de aproape 90 de grade, cunoscut drept „curba morţii”.

În autoturism se aflau şase persoane – trei adulţi şi trei copii. La faţa locului au intervenit pompierii pentru a salva victimele accidentului produs pe drumul spre Râmnicu Vâlcea.

„Pompierii au acţionat pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire şi stingere a incendiilor, iar echipajele medicale au preluat patru victime cu traumatisme uşoare, cei trei copii şi o femeie. Victimele au primit îngrijiri medicale şi sunt transportate la spital pentru investigaţii medicale suplimentare”, a precizat ISU Argeş.

Cei trei copii au fost transportaţi la spitalul de Pediatrie din Piteşti, în vreme ce femeia a fost dusă la Spitalul Judeţean.

Celelalte trei victime au primit îngrijiri medicale la faţa locului şi vor fi transportate la spital.

Din primele verificări, poliţiştii spun că neadaptarea vitezei la condiţiile de drum este cauza producerii accidentului.

Sursa foto: antena3.ro.