Accident GRAV în Capitală: Un autobuz STB a ajuns în râul Dâmboviţa în zona podului de la Eroilor FOTO

Un autobuz al Societăţii de Transport Bucureşti (STB), marca Otokar, a ajuns, sâmbătă dimineaţa, în râul Dâmboviţa în zona podului de la Eroilor, în urma unui accident cu un autoturism care ar fi trecut pe culoarea roşie a semaforului. O persoană a fost rănită uşor.

31 aug. 2019, 05:19

UPDATE: Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, sâmbătă, despre accidentul în care un autobuz STB a ajuns în Dâmboviţa, că a fost închiriată o macara de mare tonaj pentru a scoate vehiculul din râu.

„În acest moment, având în vedere că autobuzul este greu, a trebuit să facem rost de o macara mai mare, pentru că nu exista în dotare şi am închiriat prin Compania Municipală de Consolidări de la unul dintre constructorii cu care colaborăm pe proiectele din Capitală”, a precizat Firea.

Primarul Capitalei a spus că toate autobuzele STB au asigurare.

Ştirea iniţială:

Potrivit reprezentanţilor ISU Bucureşti-Ilfov, şoferul autobuzului a încercat să evite coliziunea cu autoturismul şi a ajuns în râul Dâmboviţa.

În autobuz se aflau doar şoferul şi o pasageră, care au reuşit să iasă din autobuz. În autoturism se aflau două persoane.

Accidentul a avut loc în jurul orei 8.15, în zona podului de la Eroilor.

Conform reprezentanţilor ISU, o femeie care se afla în autoturism a fost transportată la Spitalul Universitar, fiind rănită uşor.

La faţa locului se află echipajele ISU şi scafandri, precum şi echipaje SMURD.

Potrivit reprezentanţilor STB, intervenţia pentru scoaterea autobuzului din râu va dura câteva ore.

Poliţiştii fac cercetarea la faţa locului pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului. Potrivit primelor informaţii, şoferul autoturismului ar fi trecut pe culoarea roşie a semaforului.