ACCIDENT GRAV în Capitală. Un taxi a fost proiectat într-un copac, iar clienta a ajuns la urgenţe VIDEO

Un accident grav s-a produs, marţi dimineaţă, în Băneasa. Un taxi s-a izbit de un pom, iar clienta, care trebuia să ajungă la aeroport, a fost rănită şi dusă de urgenţă la spital.

01 iul. 2014, 06:03
ACCIDENT GRAV în Capitală. Un taxi a fost proiectat într-un copac, iar clienta a ajuns la urgenţe VIDEO

Taximetristul a încercat să evite un autoturism care ieşea de pe o stradă laterală. Manevra l-a aruncat în bordura refugiului de tramvai, de unde a ricoşat într-un copac, potrivit România TV. „Am atins refugiul şi apoi am fost aruncat într-un copac”, a declarat şoferul taxiului.

Pasagera care se afla în taxi a suferit mai multe răni. Ea a fost luată de ambulanţă şi transportată la spital. „Era conştientă, cooperantă, echilibrată hemodinamic şi respirator. A fost dusă cu echipaj de prim-ajutor pentru investigaţii la spitalul de urgenţă cel mai apropiat„, a declarat medicul SMURD.

Pe numele şoferului de taxi a fost deschis un dosar de cercetare penală. „Şoferul a acroşat un refugiu de tramvai, după care a fost proiectat pe trotuarul din partea dreaptă. În urma accidentului a rezultat rănirea pasagerului care a fost transportat la Spitalul Elias pentru investigaţii. În cauză se va întocmi un dosaar de cercetare penală„, a declarat poliţistul care a sosit la locul accidentului.

Traficul în zonă a fost blocat pentru mai multe zeci de minute.

CITEŞTE ŞI: Accident TRAGIC în centrul Capitalei. O femeie, lovită MORTAL în timp ce alerga după un câine