Accident grav în care au fost implicaţi mai mulţi români, pe o autostradă din Spania: 2 morţi şi 3 răniţi

Un accident grav în care au fost implicaţi mai mulţi români a avut loc în Spania. Două persoane au murit şi alte trei au fost rănite, după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit cu un alt vehicul pe o autostradă din apropiere de Valencia. Accidentul a avut loc pe ceeaşi autostradă unde, în urmă cu câteva săptămâni, opt români au murit carbonizaţi.

01 sept. 2014, 06:19
Accident grav în care au fost implicaţi mai mulţi români, pe o autostradă din Spania: 2 morţi şi 3 răniţi

Două persoane au murit şi alte trei au fost rănite, după ce maşina în care se aflau a fost lovită din spate de un alt autoturism, în Spania, potrivit România TV.

Autoturismul înmatriculat în judeţul Prahova, în care se aflau cei cinci români, oprise pe banda de urgenţă în momentul în care a fost izbit din spate de o maşină de teren. Unul dintre răniţi, o femeie în vârstă de 55 de ani, se află în stare gravă, iar ceilalţi doi au suferit răni uşoare. Toţi trei au fost transportaţi la spitale din Valencia. Accidentul a avut loc pe aceeaşi autostradă unde, în urmă cu câteva săptămâni, opt români au murit carbonizaţi după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat şi a fost cuprinsă de flăcări.