Accident GRAV în centrul Clujului. Două persoane au fost rănite

Un grav accident de circulaţie s-a produs în centrul oraşului Cluj. Un taximetrist care nu a acordat prioritate s-a ciocnit cu un alt autoturism. În urma impactului, maşina s-a răsturnat chiar pe trecerea de pietoni şi a rănit doi oameni.

17 mai 2016, 16:46
Accident GRAV în centrul Clujului. Două persoane au fost rănite

Accidentul rutier a avut loc marţi în jurul orei 16:00 în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca. Două persoane au fost rănite grav în urma impacrului, scrie monitorulcj.ro.

Din primele informaţii conducătorul unui autovehicul, la ieşirea dintr-o zonă destinată staţionării taximetrelor, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula dinspre cartierul Gheorgheni producându-se o coliziune între acestea. În urma impactului un autoturism s-a răsturnat şi a surprins şi acroşat două persoane care se aflau în zona unei treceri de pietoni. Cei doi pietoni, cât şi conducătorul autoturismului răsturnat au fost transportaţi la UPU pentru îngrijiri medicale„, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Carmen Jucan.

La faţa locului au sosit echipaje SMURD şi ambulanţa, victimele fiind transportate la spital. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Citeşte şi Accident grav în Botoşani. O femeie a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni