Accident grav în Cluj. O femeie a murit, iar alţi doi tineri se află în stare gravă VIDEO

Accident cumplit pe şoseaua de centură a oraşului clujean Gherla. O femeie a murit, iar doi tineri se zbat între viaţă şi moarte. Maşina în care se aflau a intrat cu viteză într-un cap de pod, în timp ce se întorceau de la o cabană unde îşi petrecuseră weekendul.

20 nov. 2016, 06:43
Accident grav în Cluj. O femeie a murit, iar alţi doi tineri se află în stare gravă VIDEO

O armată de pompieri şi medici s-au chinuit să ajungă la victimele captive în maşina distrusă, informează România TV. Cei trei tineri se întorceau de la munte. Şoferul, în vârstă de 23 de ani, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens, iar în cele din urmă, maşina a intrat violent într-un cap de pod.

Citeşte şi Accident grav în Mehedinţi. Trei persoane şi-au pierdut viaţa. Şoferul unei dube ar fi adormit la volan

„S-o auzit puternic. Era în faţa noastră. Dintr-o dată a virat stânga şi de acolo, noi am tras uşile şi ăstea să îi scoatem afară pe oameni”, a spus un martor la accident. 

Tânăra din dreapta a intrat în stop cardio respirator. Medicii s-au chinuit minute în şir să o resusciteze, însă în zadar. Şoferul şi o altă tânără de 18 ani de pe bancheta din spate au fost duşi la spital în stare critică.

Citeşte şi Accident grav în Brăila. O fată de 13 ani a fost rănită după ce o cisternă încărcată cu bitum lichid s-a răsturnat

„Celelate victime au fost exatrse în siguranţă şi stabilizate, şi îi vom transporta către Cluj cu menţiunea că sunt în stare foarte gravă”, a declarat medicul. 

Oamenii legii au demarat o anchetă.