Accident grav în Cluj. O persoană a murit şi alte trei sunt rănite | VIDEO

Accident grav în Cluj. O persoană a murit și trei au fost rănite grav, sâmbătă, în localitatea Mera, județul Cluj, după impactul dintre două mașini. ISU Cluj anunță că intervin cu mai multe echipaje pe raza localității Mera, pentru a acorda primul ajutor victimelor unui accident rutier.

09 ian. 2021, 22:41
Accident grav în Cluj. O persoană a murit şi alte trei sunt rănite | VIDEO
Pompierii au găsit două autoturisme avariate

Accident grav în Cluj. Pompierii au găsit două autoturisme avariate, în care se aflau încarcerate patru persoane, dintre care una decedată. Au primit primul ajutor calificat două femei și un bărbat care au suferit mai multe traumatisme, potrivit Mediafax.

Accident grav în Cluj

Poliţiştii au stabilit că accidentul a fost produs de un tânăr de 26 de ani, din comuna Baciu, care se deplasa pe DN1F înspre Cluj-Napoca, iar într-o curbă la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers. Maşina condusă de acesta a pătruns pe sensul opus unde a intrat în coliziune cu o maşină condusă de un tânăr de 28 de ani, din localitatea Turea.

Citeşte şi: Singurul medic care se ocupa de Casa Theodora din Cluj, în stare gravă. 90 de bătrâni au rămas fără ajutor

Din nefericire, în urma impactului, a rezultat decesul tânărului de 28 de ani.

Şoferul în vârstă de 26 de ani, precum şi o tânără de 22 de ani, din Apahida, pasageră în autoturismul condus de acesta au fost duşi la spital pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Alături de aceştia, a fost transportată şi pasagera din autovehiculul condus de tânărul de 28 de ani, respectiv o femeie de 23 de ani, din comuna Gârbău.

Cluj-Napoca, propria campanie de promovare a vaccinării anti-COVID-19

Alexandra Oană, consilier local USR PLUS, a propus ca municipiul Cluj-Napoca să aibă propria campanie de promovare a vaccinării anti-COVID-19. Ideea a fost pe placul primarului Emil Boc.

Citeşte şi: Episcopul greco-catolic de Cluj-Gherla are coronavirus. Înaltul prelat se află în izolare la domiciliu

De succesul acestei campanii depind foarte multe lucruri esențiale pentru noi: dacă se deschid școlile, dacă spitalele își cresc capacitatea pentru alte boli în afară de COVID, dacă se redeschid restaurantele, cinematografele, teatrele, dacă putem să mergem din nou la concerte și petreceri sau dacă purtăm în continuare măștile.

Experții spun că pentru a reveni la normalitate trebuie să ajungem la o rată de vaccinare de 70% a populației. Statisticile însă arată că pornim de la un procent de aproximativ 30% dintre români care acceptă vaccinul. Mai mult, după debutul campaniei de vaccinare, comparativ cu alte țări, vedem că numărul de persoane care s-au vaccinat este foarte mic”, a spus consilierul USR PLUS.