Accident grav în Cluj. Un tânăr a murit, iar alţi patru se află în stare gravă

Un accident grav a avut loc luni noapte, într-o localitate din Cluj. Un tânăr de 23 de ani a murit, iar alţi patru au ajuns la spital după ce au intrat cu maşina într-un cap de pod. Şoferul care a provocat totul era băut şi are acum dosar penal.

18 oct. 2016, 05:43
Accident grav în Cluj. Un tânăr  a murit, iar alţi patru se află în stare gravă

Accidentul a avut loc în comuna în care locuiau cei cinci tineri. S-au urcat cu toţii în maşină şi au pornit spre Dej. Din cauza carosabilului umed dar şi a vitezei, şoferul a pierdut controlul maşinii, a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de un cap de pod.

Localnicii au ieşit şi au încercat să-i ajute pe răniţi.

Două ambulanţe şi un echipaj SMURD au ajuns imediat la fața locului. Medicii le-au acordat celor patru tineri primul ajutor şi au încercat să-l resusciteze pe tânărul aflat pe scaunul din dreapta.

Din păcate, pentru tânărul de 23 de ani nu s-a mai putut face nimic. El de-abia venise din Belgia, acolo unde locuiește, în vizită la bunici. Părinţii lui au primit acolo cumplita veste.

Ceilalţi patru tineri au ajuns în stare gravă la spital. Şoferul care a provocat accidentul avea o alcoolemie de 0,37 mg în aerul expirat şi este cercetat acum pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi Accident grav cu maşina poliţiei. Un poliţist şi o persoană arestată au fost grav răniţi