Accident grav în Constanţa. O ambulanţă care transporta un pacient s-a răsturnat

O ambulanţă SMURD care transporta la spital un copil de trei ani cu stare febrilă s-a răsturnat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în municipiul Constanţa, în urma impactului cu un autoturism.

11 aug. 2018, 06:49
Accident grav în Constanţa. O ambulanţă care transporta un pacient s-a răsturnat

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Constanţa, accidentul a avut loc pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Constanţa, dinspre bulevardul Ferdinand către strada Bucureşti. La intersecţia cu bulevardul IC Brătianu, ambulanţa, care avea în funcţiune semnalele acustice şi luminoase, a pătruns în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului, ciocnindu-se cu un autoturism condus de un bărbat de 62 de ani, care a intrat în intersecţie pe culoarea verde a semaforului.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, echipajul SMURD transporta la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa un copil de trei ani în stare febrilă împreună cu mama acestuia.

Reprezentanţii ISU spun că în urma accidentului nu a fost rănită nicio persoană, iar copilul şi mama lui au fost preluaţi de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi duşi la unitatea medicală.

Citeşte şi Biciclist lovit mortal de o ambulanţă