Accident grav în Constanţa. Trei persoane au murit şi patru au fost rănite după ce o dubă s-a ciocnit cu un autoturism

Trei persoane au murit, iar alte patru au fost rănite, două dintre acestea fiind în comă, în urma unui accident care a avut loc duminică dimineaţa în judeţul Constanţa. Un autoturism şi o dubă s-au ciocnit pe DN22. Toate cele şapte victime erau încarcerate, fiind necesară intervenţia pompierilor pentru a le scoate din autovehicule, potrivit news.ro.

14 iul. 2019, 05:14
Accident grav în Constanţa. Trei persoane au murit şi patru au fost rănite după ce o dubă s-a ciocnit cu un autoturism
Tragedia s-a petrecut pe DN22 între localitățile Lumina și Oituz. Un bărbat în vârstă de 33 de ani, şoferul unui autoturism înmatriculat în Bulgaria, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și s-a izbit violent de o dubiță care transporta pepeni, condusă de un bărbat în vârstă de 31 de ani. Impactul a fost devastator. 
 
”În urma impactului a rezultat decesul la faţa locului a conducătorului autoturismului, a pasagerului stânga spate din autoturism, precum şi a pasagerului dreapta faţă din autoutilitară, dar şi vătămarea corporală gravă a conducătorului autoutilitarei, a pasagerilor dreapta faţă şi dreapta spate din autoturism, dar şi vătămarea corporală uşoară a pasagerului mijloc din autoturism”, a precizat Poliţia.
Printre victime este și un copil de 14 ani. 
 
La fața locului a fost o adevărată desfășurare de forțe. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare grea, cinci ambulanţe ale Serviciului Judeţean, două echipaje SMURD.
Toate cele şapte persoane aflate în cele două autovehicule au fost găsite încarcerate. Trei dintre acestea erau fără semne vitale în momentul scoateri din autovehicule, fiind efectuate manevre de resuscitare. 
Conform reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, trei persoane au murit, iar alte două au ajuns în comă la spital.