Accident GRAV în Constanţa. Trei VICTIME, după ce două maşini s-au izbit violent

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident produs, joi dimineața, pe DN2A, în zona localităţii Nicoale Bălcescu, judeţul Constanţa. Centrul Infotrafic al Poliției Române anunță că circualția în zonă este blocată.

25 iul. 2019, 06:40
Accident GRAV în Constanţa. Trei VICTIME, după ce două maşini s-au izbit violent

Accidentul s-a produs joi dimineața pe DN 2A, Constanţa – Hârşova, în zona localităţii Nicoale Bălcescu, judeţul Constanţa. Potrivit polițiștilor, au fost implicate în accident două mașini, iar traficul este blocat.

Citeşte şi Mamă şi fiică, rănite într-un accident din Vâlcea după ce maşina pe care o conducea femeia a lovit un cap de pod

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este oprită la această oră pe DN 2A Constanţa – Hârşova, în zona localităţii Nicoale Bălcescu, judeţul Constanţa, din cauza unei coliziuni între două autoturisme”, au anunțat reprezentanții Poliției.

Potrivit Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, în urma impactului trei persoane au fost rănite. Este vorba de trei femei, două au suferit traumatisme cranio-cerebrale și una traumatism cranio-cerebral și lombar. Toate victimele au fost transporate la spital.

Polițiștii continuă cercetările la fața locului pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.