Accident grav în Delta Dunării. 12 turişti au fost răniţi după ce şalupa în care se aflau s-a izbit de copacii de pe mal

Un incident grav a avut loc în Delta Dunării. 12 turişti au fost răniţi după ce şalupa care îi plimba s-a izbit de copacii de pe mal. Cinci dintre ei au fost transportaţi la spital, unul dintre tineri a fost adus cu elicopterul SMURD în Capitală.

26 aug. 2016, 05:18
Accident grav în Delta Dunării. 12 turişti au fost răniţi după ce şalupa în care se aflau s-a izbit de copacii de pe mal

Cei 12 tineri lucrează la o firmă de IT din Constanţa şi erau în excursie în Deltă. Şalupa în care se aflau s-a izbit violent de mal plin cu crengi. În urma incidentului cinci tineri au fost transportaţi la spital, iar una dintre turiste a intrat în comă după accident. Aceasta a fost transportată de urgenţă cu elicopterul SMURD în Capitală.

Rudele tinerilor au venit într-un suflet la spital şi au aşteptat veşti din partea medicilor.

„O ambarcaţiunea cu 12 persoane la bord, probabil din cauza unei defecţiuni tehnice a intrat intr-un mal, plin de crengi, plin de cioate. au suferit traumatisme majore 5 turişti, dintre care doi mai grav”, a spus un medic, potrivit România TV.

Primele date din ancheta accidentului arată că şalupa a ajuns pe mal din cauza unor probleme tehnice.

Citeşte şi Apariţie rară în România. Păsări Flamingo au fost văzute în Deltă