Accident grav în Galați! Un autocar cu 20 de persoane s-a răsturnat. Șase femei au fost rănite

Un accident grav s-a produs în județul Galați, unde un autocar cu 20 de persoane din Republica Moldova a intrat într-un cap de pod. Șase persoane au fost rănite.

13 ian. 2021, 13:10
Accident grav în Galați! Un autocar cu 20 de persoane s-a răsturnat. Șase femei au fost rănite

Accident grav în Galați. Un autocar cu 20 de persoane din Republica Moldova care tranzita România în drum spre Italia a fost implicat într-un accident rutier, în județul Galați, pe raza localității Roșcani.

Citește și:

Autocarul din Republica Moldova a intrat în România prin Vama Oancea și transporta mai mulți moldoveni care se îndreptau spre Italia, unde urmau să muncească, conform News.ro.

Șoferul autocarului a pierdut controlul volanului, la Roşcani, în judeţul Galaţi, și a intrat într-un cap de pod aflat pe partea dreapta a sensului de mers. În urma impactului, șase femei, cu vârste cuprinse între 21 și 60 de ani, au fost rănite. Șoferul a fost testat alcoolscopic, rezultând că nu a consumat băuturi alcoolice.

„La faţa locului, poliţiştii au stabilit că un bărbat, de 50 de ani, a condus un ansamblu de vehicule, format din autocar şi remorcă, pe drumul mai sus menţionat, şi, la un moment dat, a pierdut controlul direcţiei, intrând într-un cap de pod aflat pe partea dreaptă a sensului de mers. În urma impactului, 6 pasageri aflaţi în autocar, cu vârste cuprinse între 21 şi 60 de ani, au fost răniţi, fiind transportaţi la spital pentru investigaţii medicale. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultând că nu a consumat alcool”, precizează IPJ Galaţi.

Accident grav în Galați. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Pe drumul pe care s-a produs evenimentul, la ora accidentului ningea.

Un microbuz cu opt pasageri s-a răsturnat în Suceava. Două persoane au murit

Două persoane au murit și alte două au fost rănite după ce un microbuz a derapat și s-a răsturnat în Pasul Mestecanis din judeţul Suceava. Un microbuz care tracta o platformă a derapat şi s-a răsturnat pe DN 17, în Pasul Mestecaniş pe sensul de mers spre Vatra Dornei. În microbuzul răstunat se aflau opt persoane, iar două dintre acestea au fost prinse sub vehicul, potrivit obiectivdesuceava.ro.

Echipa de descarcerare a reuşit să scoată cele două victime prinse sub microbuz, dar, din nefericire, ambele au fost declarate decedate.