Accident grav în Giurgiu. Trei persoane au fost rănite după ce un autoturism a lovit remorca unui TIR care staţiona

Trei persoane au fost rănite, una dintre ele fiind în stare gravă, marţi după-amiază, în urma unui accident produs la intrarea în municipiul Giurgiu, după ce şoferul unui autoturism Dacian Logan nu a observat la timp un TIR staţionat în coloană, lovindu-se violent cu maşina de remorca autotrenului.

14 feb. 2017, 15:17
Accident grav în Giurgiu. Trei persoane au fost rănite după ce un autoturism a lovit remorca unui TIR care staţiona

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Giurgiu, Constantin Vasilache, accidentul a avut loc pe DN 5, la intrarea în municipiul Giurgiu, primele informaţii arătând că un şofer de 51 de ani din comuna Frăteşti, care circula către centrul municipiului Giurgiu la volanul unui autoturism Dacian Logan, nu a observat un autotren oprit în coloană pe prima bandă a drumului, iar autovehiculul pe care îl conducea a intrat sub remorca TIR-ului, scrie news.ro.

În urma accidentului, şoferul şi doi pasageri aflaţi cu el în maşină au fost răniţi. Pasagerul din dreapta şoferului a fost transportat în comă la Spitalul Judeţean Giurgiu. Potrivit unor surse medicale, este vorba despre un cetăţean străin, cu leziuni foarte grave.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu, a fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare pentru ca doi dintre pasagerii din autoturism să fie scoşi dintre fiarele contorsionate.

Citeteşte şi Accident în Argeş. Un şofer a intrat cu maşina într-un TIR după ce s-a aplecat după telefonul mobil VIDEO