ACCIDENT GRAV în Harghita: Un mort şi doi răniţi după ce o maşină s-a răsturnat într-o râpă

Un bărbat a murit, iar alţi doi au fost răniţi, vineri dimineaţă, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat într-o râpă adâncă de peste 20 de metri, la marginea DN 13 A, la ieşirea din localitatea harghiteană Corund spre Odorheiu Secuiesc, transmite Mediafax.

29 mart. 2013, 08:05
ACCIDENT GRAV în Harghita: Un mort şi doi răniţi după ce o maşină s-a răsturnat într-o râpă

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Harghita, Gheorghe Filip, accidentul s-a petrecut pe DN 13 A, pe un sector de drum cu serpentine din zona vârfului Calonda, la ieşirea din localitatea Corund.

Potrivit sursei citate, şoferul unui autoturism în care se aflau patru persoane nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curbă a pierdut controlul volanului, maşina ieşind de pe şosea şi răsturnâdu-se într-o prăpastie adâncă de peste 20 de metri.

În urma accidentului şi-a pierdut viaţa unul dintre pasageri, în vârstă de 35 de ani, din localitatea Sânmartin. De asemenea, şoferul, în vârstă de 29 de ani şi un alt pasager, în vârstă de 48 de ani, ambii din localitatea Lunca de Sus, au fos răniţi.

Cele două victime care au supravieţuit accidentului şi cel de-al patrulea pasager, care se pare că a scăpat nevătămat, au fost transportaţi la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc, unde vor fi supuşi investigaţilor de specialitate.