Accident grav în Hunedoara: Trei persoane rănite, după ce o maşină s-a răsturnat pe DN68

Trei persoane au fost rănite duminică în afara localității Zeicani, pe DN 68 Caransebeș - Hațeg, după ce mașina în care se aflau a derapat pe carosabilul acoperit cu zăpadă, a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat, a informat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Hunedoara.

19 feb. 2017, 15:11
Accident grav în Hunedoara: Trei persoane rănite, după ce o maşină s-a răsturnat pe DN68

Un bărbat de 42 de ani, din județul Timiș, nu a adaptat viteza de deplasare la carosabilul acoperit cu zăpadă, motiv pentru care a pierdut controlul volanului și a derapat.

„În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și a două pasagere din autoturism, în vârstă de 42 și, respectiv, 73 de ani, ambele din județul Timiș. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Potrivit Agerpres, pe toate drumurile din județul Hunedoara s-a circulat duminică în condiții de iarnă, din cauza precipitațiilor sub formă de ninsoare care au căzut pe parcursul zilei. Probleme au fost semnalate în prima parte a zilei pe drumul care urcă în stațiunea Geoagiu și pe cel care duce la Mănăstirea Prislop, șoferii fiind nemulțumiți de starea carosabilului. Traficul a revenit la normal după intervenția autorităților locale pe drumurile afectate de ninsoare.

Județul s-a aflat duminică sub avertizare cod galben de ninsoare în intervalul orar 9,00 — 15,00.

Vezi si: Accident teribil de autocar. Au murit cel puţin 19 oameni VIDEO