Accident grav în Hunedoara. Un bărbat a murit pe loc, iar o femeie se află în stare gravă

Un accident grav a avut loc  duminică seara, pe DN 76, în judeţul Hunedoara. O limuzină a fost spulberată de un tir în localitatea Fornădia. În urma impactului, şoferul limuzinei a decedat pe loc, iar femeia care se afla pe scaunul din dreapta a ajuns la spital în stare gravă.

16 nov. 2015, 09:04
Accident grav în Hunedoara. Un bărbat a murit pe loc, iar o femeie se află în stare gravă

Accident grav la Hunedoara. Imediat la faţa locului au ajuns echipajele de pompieri, descarcerare şi prim ajutor cu două ambulanţe, o autospecială de descarcerare grea şi o autospecială mixtă.

„În autoturism, echipele de intervenţie au găsit 2 victime încarcerate, un bărbat în vârstă de 28 de ani şi o femeie, de 25 de ani. Din nefericire, în urma impactului bărbatul, care se afla la volanul limuzinei, a decedat pe loc, în timp ce, pasagera a suferit traumatisme care nu i-au pus viaţa în pericol. Concomitent cu procedurile de descarcerare pompierii salvatori au aplicat manevrele de acordare a ajutorului medical de urgenţă. Femeia a fost transportată cu o ambulanţă la Unitatea de Primiri Urgenţe din Deva”, potrivit Vocea Transilvaniei.

Din cauza accidentului, traficul pe DN 76 a fost plocat câteva zeci de minute.

Citeşte şi ACCIDENT GRAV în Buzău: Trei morţi şi cel puţin 11 răniţi. COD ROŞU de intervenţie