ACCIDENT GRAV în Hunedoara: un mort şi doi răniţi

O persoană a murit şi două au fost grav rănite într-un accident produs sâmbătă dimineaţă pe DN 66, între localităţile Pui şi Ruşor, judeţul Hunedoara, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

23 mart. 2019, 07:50
ACCIDENT GRAV în Hunedoara: un mort şi doi răniţi

Potrivit Infotrafic, şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului din cauza oboselii şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu o autobetonieră.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara a precizat că persoana decedată este o femeie de 56 de ani. Acesta ar fi murit pe loc decapitată. O fetiţă de 7 ani şi un bărbat de 63 de ani au fost grav răniţi. Victimele fac parte din aceeaşi familie şi sunt din municipiul Vulcan, Valea Jiului, femeia decedată fiind bunica fetiţei, iar şoferul maşinii este bunicul minorei.

„Cauza accidentului o constituie pătrunderea pe contrasens. Poliţiştii vor efectua cercetări privind circumstanţele producerii evenimentului rutier, în cauză fiind întocmit un dosar penal”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Pentru salvarea victimelor, la faţa locului au intervenit patru ambulanţe SAJ şi SMURD, dintre care una cu medic, răniţii având fracturi la picioare şi diverse contuzii.

„Fetiţa de 7 ani prezintă fracturi la ambele femururi şi a fost preluată, conştientă, de echipajul ambulanţei cu medic de la Hunedoara. Şoferul maşinii prezintă fracturi de membre inferioare şi o contuzie toracică”, a arătat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

Şoferul betonierei de care s-a lovit autoturismul, un bărbat de 42 de ani, nu a prezentat leziuni.

În zonă se circulă pe un singur fir, alternativ, dirijat de poliţie.


loading...