Accident grav în Huşi. Un copil de şase ani, în stare gravă după ce a fost lovit de un microbuz

Un copil în vârstă de şase ani, care mergea la şcoală, a ajuns, luni, în stare gravă la spital, după ce a fost lovit de un microbuz de transport călători. Accidentul s-a petrecut chiar în zona unei treceri pentru pietoni din municipiul Huşi. Şoferul microbuzului s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

19 oct. 2015, 11:16
Accident grav în Huşi. Un copil de şase ani, în stare gravă după ce a fost lovit de un microbuz

Băiatul de şase ani, care era elev în clasa pregătitoare la şcoala Ion Creangă din Huşi, a fost lovit de un microbuz în timp ce voia să traverseze strada în zona unei treceri de pietoni. În acel moment s-a izbit de partea laterală a microbuzului care efectua o cursă regulată de transport persoane în oraş.

Copilul a ajuns la spital în stare gravă.

„În urma accidentului, minorul a fost transport cu ambulanţa la Spitalul Municipal Huşi, unde medicii l-au diagnosticat cu fractură de gambă şi politraumatism. În ceea ce-l priveşte pe conducătorul auto, un tânăr de 34 de ani, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub, potrivit Mediafax.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele şoferului de microbuz.

Citeşte şi Accident grav în Cluj. Trei persoane au ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu maşina VIDEO