Accident grav în Iaşi. Şase persoane au fost rănite

Un accident grav a avut loc miercuri seară, în judeţul Iaşi.Şase persoane au fost rănite în urma impactului dintre două maşini. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

20 dec. 2017, 18:55
Accident grav în Iaşi. Şase persoane au fost rănite

Accidentul s-a produs după ce un autoturism a intrat pe contrases şi a lovit o altă maşină care circula regulamentar. În urma impactului cinci persoane au fost rănite.

„Un echipaj de Terapie Intensiva Mobila a preluat o victimaz, un barbat de 60 de ani. Acesta este politraumatizat, are fractura de bazin si membre inferioare. Un echipaj de prim ajutor a preluat soferul celeilalte masini, acesta avand traumatisme toraco abdominale, fractura re bazin si membre inferioare. Un echipa SAJ a transportat doua victime policontuzionate, constiente, cu leziuni minore, iar un alt echipaj SAJ a preluat alte doua victime constiente. Cu toti au fost transportati la spitalul Sfantul Spiridon”, potrivit bzi.ro.

În maşina din cauza căreia s-a produs acidentul se aflau două persoane, soţ şi soţie , care se intorceau din Italia pentru a petrece sărbătorile acasă.

Poliţiştii face cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

Citeşte şi Accident grav în judeţul Braşov. O persoană a rămas încarcerată