Accident grav în Iaşi, două microbuze pline cu oameni s-au ciocnit frontal. Sunt mai mulţi răniţi, a fost activat planul roşu

Mai multe persoane au fost rănite după ce două microbuze în care se aflau 27 de pasageri s-au ciocnit sâmbătă seară în zona localităţii ieşene Leţcani.

13 apr. 2019, 18:42
Accident grav în Iaşi, două microbuze pline cu oameni s-au ciocnit frontal. Sunt mai mulţi răniţi, a fost activat planul roşu

Autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie la ora 21.15. La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenţie, respectiv unul de la descarcerare, o autospecială de comandă şi primă intervenţie, trei echipaje de prim ajutor şi şase ambulanţe.

Potrivit presei ieşene, opt dintre cei 27 de calatori au fost transportati la spital. Trei dintre cei opt transportaţi la spital se află într-o stare mai gravă. Printre persoanele transportate in cele doua microbuze nu se afla niciun minor. Din fericire, in urma acestui accident nu s-a inregistrat niciun deces.

La ora 21.20 a fost declanșat planul roșu de intervenție, fiind vorba de un accident în care au fost implicate două microbuze. Într-un microbuz se aflau 5 persoane, iar în celălalt 22. La spital au fost transportate 8 persoane. Nu sunt persoane decedate. Poliția investighează cauzele accidentului însă din câte se pare este vorba de nerespectarea distanței regulamentare față de vehiculul din față„, a declarat Marian Șerbescu, prefectul județului.


Poliţiştii au demarat cercetări pentru a stabil iîmprejurările în care s-a produs accidentul.