Accident GRAV în Iaşi: O femeie a fost TÂRÂTĂ de tramvai sub privirile îngrozite ale călătorilor

O femeie a fost prinsă între uşile unui tramvai şi a fost târâtă câţiva metri, potrivit România TV. Accidentul s-a produs vineri dimineaţă, în Iaşi.

13 dec. 2013, 07:41
Accident GRAV în Iaşi: O femeie a fost TÂRÂTĂ de tramvai sub privirile îngrozite ale călătorilor

O femeie din Iaşi, în vârstă de aproximativ 60 de ani, a fost la un pas de moarte după ce a încercat să coboare din tramvaiul cu care mergea spre casă. În timp ce se afla în staţie, femeia a încercat să coboare ţinându-se de bara metalică. Uşile s-au închis şi i-au imobilizat mâna, după care vagonul a pornit, iar femeia a fost târâtă câţiva metri, scrie bzi.ro.

Vatmanul vagonului le-a povestit poliţiştilor că toate uşile tramvaiului erau închise, iar bordul îi arăta culoarea verde, semn că poate pleca din staţie.

În urma accidentului, femeia s-a ales cu o plagă tăiată la picior. La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD care i-a oferit îngrijiri medicale femeii, dar şi un echipaj de la poliţie.

La testul de alcoolemie făcut de poliţişti a rezultat că vatmanul nu consumase băuturi alcoolice. Circulaţia tramvaielor a fost blocată timp de aproape 40 de minute.

Citeşte şi Două TRAMVAIE s-au ciocnit. 150 de persoane, la un pas de moarte VIDEO