Accident grav în Iași! Patru muncitori uciși de o șoferiță care s-a urcat beată la volan. Sunt opt victime în total

O femeie de 38 de ani, aflată la volanul unei mașini care circula pe străzile din Iași, a pierdut controlul volanului într-o curbă și a ucis patru muncitori.

17 iun. 2022, 08:25

Incidentul a avut loc în Păcurari, la intersecția cu pasarela Octav Băncilă. La locul accidentului au fost deplasate de urgenţă două echipaje de descarcerare, echipajul TIM, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, un echipaj de prim ajutor şi personal calificat şi trei ambulanţe de la SAJ Iaşi.

La volanul autoturismului marca Alfa Romeo era o femeie, iar din spusele martorilor, se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Din nefericire, în urma accidentului au rezultat 8 victime, o femeie și 7 bărbați, iar 4 persoane și-au pierdut viața. Cele patru persoane decedate sunt muncitori și lucrau la Citadin. După accident, unul din muncitori striga: „dați-mi o gură de apă pentru că am copii acasă și nu vreau să mor”.

Citește și Opt morţi şi 10 răniţi într-un accident teribil. Victimele mergeau la o nuntă

„Accident cu victime multiple în Păcurari în zona AMRS SRL între 2 autoturisme, de unde au rezultat 8 victime, 4 încarcerați. Din păcate, în total sunt 4 morți. Detalii despre persoanele rănite:

Un bărbat cu politrauma preluat de echipaj de Terapie Intensivă Mobilă şi dus la Spitalul Sf. Spiridon cu un posibil şoc hemoragic. A fost internat pe secţia de Chirurgie şi operat.

Șoferița de la volanul autoturismului Alpha Romeo era policontuzionata, încarcerata şi preluată de Echipajul de Prim Ajutor 1. Era stabilă şi a fost dirijată la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului de Neurochirurgie.

Un bărbat preluat de Serviciul de Ambulanţă Judeţean de tip B2 cu politrauma, traumatism toracic. A fost dirijat la Spitalul Sf. Spiridon şi era stabil. Un bărbat conștient, în vârstă de 52 ani, cu fracturi la membrele inferioare. Este stabil şi internat la Spitalul Sf. Spiridon.

Incă o victimă, un bărbat care a fost preluat de echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi de tip C, cu fracturi la membrele inferioare şi contuzii”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi.

Soferita care a ucis patru muncitori in Iasi

Citește și Carambol cu trei maşini pe DN1. Un bărbat a murit şi un altul este grav rănit într-un accident

Femeia care a produs accidentul a fost dusă la spital. Ea avea o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit unor martori, șoferița ar fi divorțat de curând și are un copil din fosta căsnicie. Copilul nu se afla în autoturismul care, în urma accidentului, a fost avariat 100%. Cei șapte muncitori lucrau la asfaltarea marginilor unui canal pătrat. Aceștia au săpat pe lângă marginea canalului, iar în momentul în care au fost loviți de către autoturismul în viteză, aceștia puneau smoală, urmând să aștearnă un strat de asfalt.