Accident GRAV în IAŞI. Un mort şi opt răniţi la Mogoşeşti-Siret: copil de 11 ani transportat la spital cu elicopterul SMURD

Un accident deosebit de grav a avut loc, sâmbătă, în apropiere de Paşcani, la Mogoşeşti Siret. O persoana a murit, iar alte ppt persoane au fost rănite. Dintre acestea patru sunt minore.

29 iun. 2019, 13:08
Accident GRAV în IAŞI. Un mort şi opt răniţi la Mogoşeşti-Siret: copil de 11 ani transportat la spital cu elicopterul SMURD

Două persoane au rămas încarcerate, iar la faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de prim ajutor şi pentru a efectua cercetări pentru a constata circumstanţele în care s-a produs accidentul.

„Se pare că şoferul unui autoturism înmatriculat în Neamţ nu a acordat prioritate la ieşirea de la Hanul Ancuţei şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În momentul impactului, primul autoturism s-a răsturnat. Din cauza impactului, o femeie, trei copii şi o bătrână au fost proiectaţi în afara autoturismului, conducătorul auto rămânând prins în interior. Din autoturismul lovit a fost scos şoferul, ceilalţi pasageri rămânând încarceraţi”, a declarat Diana Iacob, de la Biroul de presă al IPJ Iaşi.

Silvia Bolohan, purtatorul de cuvant al ISU Iasi, a declarat ca in urma accidentului au fost noua victime, dintre care patru copii. Una dintre victime, o femeie de 78 de ani, a decedat, alte sapte au fost transportate la spital. Una dintre victime a refuzat transportul la spital. In cea mai grava stare pare a fi un copil de 11 ani, el fiind transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Sf Maria din Iasi. De asemenea, o femeie de 27 de ani a fost transportata de un echipaj de prim ajutor la Spitalul Municipal Pascani.