Accident grav în Italia. Două românce, mamă şi fiică, au murit pe loc

Două românce, mamă şi fiică, au murit pe loc într-un accident teribil produs în localitatea San Gregorio di Veronella, Verona.

15 dec. 2019, 11:20
Accident grav în Italia. Două românce, mamă şi fiică, au murit pe loc

Cele două românce, rezidente de mulţi ani în San Martino Buon Albergo, s-au ciocnit frontal cu masina condusă de un tânăr de 22 de ani. 

În urma impactului puternic, femeia de 52 de ani şi fiica ei de 28 de ani au murit pe loc. Tânărul aflat în celălalt autoturism, originar din localitatea Albaredo d’Adige, a fost rănit grav, fiind transportat de urgenţă la spitalul Borgo Trento din Verona.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea tragediei.

Un alt cccident teribil a avut loc pe centura de sud a orașului Bergamo, în dreptul localității Zanica. O româncă a murit pe loc după ce maşina în care se afla s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism. Românca de 42 de ani, rezidentă în localitatea Verdello, și-a pierdut viața, seara trecută. Nenorocirea s-a produs în jurul orei 22.30. Femeia se afla la volanul unui BMW şi circula în direcția Seriate, iar cealaltă maşină, un Fiat Punto, se îndrepta în direcţia opusă, spre Stezzano.

Din cauze necunoscute încă, una dintre cele două mașini a intrat pe contrasens, cele două maşini lovindu-se frontal, sub podul de pe via Pradona, scrie presa italiană. În urma impactului violent, românca a murit pe loc. 

Celălalt şofer, un italian de 40 de ani, rezident în Urgnano, a fost grav rănit fiind transportat la spitalul Papa Giovanni din Bergamo.