Accident grav în Ialomiţa. Doi oameni au murit pe loc. Alte accidente mortale în Giurgiu, Vrancea şi pe Transalpina

Un accident grav a avut loc, sâmbătă, în judeţul Ialomiţa. Doi oameni au murit pe loc, iar o a treia persoană a fost transportată de urgenţă la spital.

26 iun. 2021, 18:51

Accident grav în Ialomiţa. Două persoane au murit sâmbătă dimineaţă în urma impactului dintre o autospecială şi un autoturism.

Accident grav în Ialomiţa. Doi oameni au murit

Tragedia s-a petrecut pe DN2A, în localitatea Misleanu. La faţa locului au intervenit de urgenţă două echipaje al SAJ Ialomița- substația Slobozia.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru două persoane, acestea fiind declarate decedate. Şoferul autoutilitarei, un bărbat n vârstă de 34 de ani a fost găsit conştient şi a fost transportat la spital.

Din cauza accidentului, traficul în zonă este blocat. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut tragedia.

Citeşte şi Clipe de coșmar. O persoană a rămas încarcerată în urma unui accident feroviar, în Maramureș

Un alt accident s-a petrecut sâmbătă dimineaţă, pe A1, lângă Piteşti. De data aceasta, doi oameni, soţ şi soţie, au ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu mașina pe un parapet.

Aceștia erau din București și mergeau în pelerinaj la Arsenie Boca. În apropiere de Pitești, într-o curbă periculoasă, șoferița a pierdut controlului volanului din cauza vitezei, și au ajuns pe un parapet din beton. Ei au rămas încarcerați, iar după ce au fost scoși au fost preluați de ambulanțe și dusi la spitalul din Pitești cu multiple traumatisme.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi Accident cu autobuz în Bucureşti. Un adult şi un copil au ajuns la spital

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe magistrala 700 Urziceni-București, între localitățile Tunari și Dimieni, județul Ilfov,  la trecerea la nivel cu calea ferată, un tren care circulă pe relația Galați-București a acroșat un autoturism. În urma impactului, șoferul autoturismului a decedat. Circulația feroviară este oprită pentru a permite intervenția echipajelor specializate.

Motociclist decedat într-un accident pe Transalpina

Un motociclist a decedat într-un accident produs sâmbătă pe DN 67C – Transalpina, pe raza localităţii Mărtinie, comuna Şugag.

Victima este un bărbat, de 46 de ani, din municipiul Marghita, judeţul Bihor, care, potrivit Poliţiei, în timp ce se deplasa pe o motocicletă, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 68 de ani.

„În urma accidentului rutier, motociclistul a decedat. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, Radu Botezan, Garda de Intervenţie Sebeş a intervenit pentru acordare prim ajutor medical la un accident rutier produs pe DN 67C, pe raza localităţii Mărtinie – Şugag, în care era implicat un motociclist.

Accident TERIBIL: Două persoane au MURIT în Vrancea, după ce o mașină a lovit un tractor

Un accident rutier grav a avut loc sâmbătă, pe DN23, în județul Vrancea, informează Mediafax. Două persoane au decedat, după ce autoturism și un tractor s-au lovit.

Polițiștii Serviciului Rutier Vrancea intervin la un accident sesizat prin apel 112, în afara localității Măicănești, la doi kilometri distanță de Olăneasca. Ambele victime se aflau în autoturism în momentul impactului.

Echipajul SAJ a declarat decesul unei persoane din autoturism, iar altă victimă este încarcerată. Ulterior a fost declarat deceesul persoanei încarcerate, informează Ziar de Vrancea. Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri

Pompierii militari intervin la fața locului cu trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială de stingere cu apă și spumă, Traficul este blocat pe ambele sensuri.

„Bărbatul care conducea tractorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au precizat polițiștii pentru Monitorul de Vrancea.

Doi  morţi şi în Giurgiu

Două persoane, între care un copil de patru ani, au murit, sâmbătă seară, într-un accident produs pe un drum judeţean din Giurgiu, unde un autoturism s-a izbit violent de un autotren. Alte două persoane au fost rănite, o femeie fiind inconştientă.

Conform datelor furnizate de oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu, accidentul a avut loc pe drumul judeţean 601, în zona pădurii din localitatea Malu Spart, fiind implicate un autoturism şi un tir.
„În autoturism se aflau trei adulţi şi un copil, iar în tir doar şoferul. Conducătorul autoturismului şi o pasageră au fost găsiţi încarceraţi şi au fost extraşi din autoturism cu ajutorul accesoriilor de descarcerare. Din nefericire şoferul, în vârstă de 40 de ani şi un băieţel în vârstă de 4 ani au decedat în urma acestui eveniment. Echipajele medicale au preluat o femeie, în vârstă de 35 de ani,  pasageră în autoturism, inconştientă şi îi acordă primul ajutor. Cea de-a patra persoană din autoturism, o femeie de 37 de ani, a suferit un atac de panică”, transmite ISU Giurgiu.