Accident grav în judeţul Olt. O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite

O persoană a murit şi patru au fost rănite în urma unui accident rutier produs miercuri pe DN54, în sudul judeţului Olt, între localităţile Corabia şi Orlea, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt.

17 ian. 2018, 14:01
Accident grav în judeţul Olt. O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite

În accident au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară staţionată pe marginea drumului, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Alexandra Dicu.

Persoana decedată este un bărbat de 60 de ani, din Corabia, şofer al autoutilitarei. El se afla în afara autovehiculului, încercând să remedieze o defecţiune, atunci când autoutilitara a fost lovită în partea din spate de un autoturism în care se aflau şoferul şi trei pasagere.

În accident au fost răniţi şoferul autoturismului, un bărbat de 67 de ani, din comuna Orlea, precum şi trei femei, pasagere în automobil.

„Un bărbat de 67 de ani, din Orlea, în timp ce conducea autoturismul, a pierdut controlul maşinii şi a intrat coliziune faţă – spate cu o autoutilitară staţionată din cauza unor defecţiuni tehnice. Şoferul autoutilitarei era în afara autovehiculului în momentul producerii accidentului. El a decedat. Toate cele patru persoane aflate în autoturism au fost transportate la spital”, a spus Alexandra Dicu.

La locul accidentului au intervenit pompierii Gărzii Vişina, cu o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare, un echipaj SMURD, două echipaje medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

„La sosirea echipajelor ISU Olt, şoferul autoutilitarei, în vârstă de 60 de ani, din oraşul Corabia, a fost găsit decedat. Şoferul autoturismului, în vârstă de 67 de ani, din Comuna Orlea, cu traumatism cranio-facial şi traumatism cervical şi pasagera aflată pe scaunul din dreapta, cu traumatism toracic şi traumatism cranio-facial, au fost transportaţi la CPU Caracal. Pasagerele aflate pe bancheta din spate, una în vârstă de 54 de ani, cu traumatism cranio-facial şi cea de-a doua, în vârstă de 50 de ani, cu traumatism abdominal şi traumatism cranio-facial, au fost transportate la Spitalul Corabia”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Citeşte şi Un mort şi doi răniţi după ce un vehicul-platformă s-a răsturnat la marginea Ploieştiului VIDEO