Accident grav în judeţul Sibiu. Maşina a aterizat în râu, în urma impactului cu un pom FOTO

Un accident grav a avut loc, sâmbătă, în județul Sibiu. Atât șoferul vinovat de producerea acestui accident grav cât și o pasageră de 18 ani au suferit răni serioase și au ajuns la spital. 

20 iul. 2015, 09:43
Accident grav în judeţul Sibiu. Maşina a aterizat în râu, în urma impactului cu un pom FOTO

Potrivit polițiștilor sibieni, accidentul a avut loc pe DJ 105 G Sadu–Râul Sadului, scrie voceatransilvaniei.ro.

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 105 G, spre localitatea Râu Sadului, nu reduce viteza de deplasare la ieșirea dintr-o curbă la stânga, pierde controlul direcției de mers, părăsește partea carosabilă, se lovește frontal de un copac aflat pe marginea sensului opus de deplasare și se răstoarnă în râul Sadului.

Citeşte şi Accident grav pe Valea Oltului: Un şofer a intrat în depăşire şi s-a ciocnit cu un TIR

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto, precum şi rănirea uşoară a unei pasagere de 18 ani”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu remis Vocea Transilvaniei.

Polițiștii spun că în cadrul cercetărilor efectuate, s-a constatat faptul că locul accidentului a suferit modificări până la sosirea echipajelor de poliţie, în sensul că un tânăr de 20 de ani a mutat autoturismul implicat în accident de la locul impactului la o distanţă de 68 m de acesta.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările în cazul acestui accident grav.