Accident grav în judeţul Timiş: Trei tineri au murit după ce s-au izbit cu maşina de un copac

Trei tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 21 de ani au murit, în noaptea de luni spre marţi, în urma unui accident produs la intrarea în localitatea Lovrin, judeţul Timiş, după ce maşina în care se aflau, condusă de unul dintre cei trei, s-a izbit de un copac.

18 dec. 2012, 06:22

Cei trei tineri au ieşit la o plimbare cu maşina. Din cauza vitezei şi a poleiului, şoferul de 21 de ani a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un copac.

Desi e o masina foarte puternică, impactul a fost nimicitor. Maşina s-a împachetat in jurul copacului şi s-a rupt in două. Acul vitezometrului s-a oprit la 120 de km/h.

Potrivit poliţiştilor, accidentul a avut loc la intrarea în localitatea Lovrin, judeţul Timiş, pe drumul spre Sânnicolau Mare.

Doi dintre tineri, şoferul şi un pasager aveau 21 de ani, iar cel de-al treilea pasager aflat în maşină avea 18 ani.

Cei trei s-au deplasat cu maşina în localitatea Tomnatic, unde au lăsat o fată, apoi şi-au continuat drumul spre Lovrin. La intrarea în localitatea timişeană, şoferul autoturismului BMW a pierdut controlul volanului, iar maşina a ieşit de pe şosea, apoi s-a izbit de un copac, conform oamenilor legii, informează Mediafax.

A fost nevoie de intervenţia echipelor de la descarcerare pentru a scoate trupurile tinerilor dintre fiarele contorsionate.