ACCIDENT GRAV în Mamaia. Patru tineri au rămas încarceraţi după ce două mașini s-au lovit VIDEO

Patru tineri, doi băieți și două fete, au fost grav răniți, marţi după-amiază, în urma unui accident rutier produs în stațiunea Mamaia.

18 apr. 2017, 13:49
ACCIDENT GRAV în Mamaia. Patru tineri au rămas încarceraţi după ce două mașini s-au lovit VIDEO

Şoferul unui autoturism a pierdut controlul direcției și a intrat în plin într-o altă mașină. Totul s-a întâmplat în același loc în care a avut loc teribilul accident în care patru tineri au murit carbonizați.

La locul accidentului au ajuns în scurt timp echipaje ale SMURD, Ambulanței, Poliției Rutiere, dar și un echipaj pentru Descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, scrie reporterntv.ro.

Pompierii de la Descarcerare au intervenit pentru scoaterea victimelor din mașini, iar ulterior acestea au fost predate ambulanțelor pentru a fi transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Potrivit medicilor Serviciului de Ambulanță Constanța, bilanțul accidentului din stațiunea Mamaia este: doi bărbați (ambii șoferi), diagnosticați cu traumatism cranian ușor, o pasageră diagnosticată cu traumatism cranian și toracic, stabilă, o pasageră cu traumatism cranian, stabilă.

Polițiștii Serviciului Rutier au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Citeşte şi TRAGEDII în Constanţa. 11 persoane, între care 3 copii, rănite în urma a două accidente produse la interval de o oră VIDEO